درصورت صدور حکم تعلیقی، ایا سوء پیشینه درنظر گرفته می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۰ #82690017

یا سلام و وقت بخیر
بنده طی یک پرونده که حدود سه سال پیش باز شد، به ضرب و جرح عمدی با چاقو محکوم شدم و رای دادگاه تجدید نظر مبنی بر سه سال حکم تعلیقی به دلیل بیماری بنده صادر شد. البته جنون نبود ولی به دلیل بیماری روحی روانی بنده رو به زندان نفرستادند. خداروشکر طرف زنده ست ولی یک دیه کامل رو باید بپردازم. میخواستم بدونم آیا برای بنده سوء پیشینه هم ثبت می شود؟ یا باید سه سال صبر کنم تا سوء پیشینه رفع گردد؟
با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فاقد سوء پیشنیه هستید

با درود فراوان
پس از گذشت مدت تعلیق فاقد سو پیشینه میشوید .

با سلام
ماده ۳۲ قانون مجازات اسلامی می‌گوید: «هر گاه محکوم‌علیه از تاریخ صدور قرار تعلیق‏ اجرای مجازات در مدتی که از طرف دادگاه مقرر شده مرتکب جرایم مستوجب محکومیت مذکور در ماده (۲۵) نشود، محکومیت تعلیقی بلااثر محسوب و از سجل کیفری او محو می‏‌شود.

در صورت محکومیت قطعی و شروع به اجرای مجازات مجازات تبعی(سوپیشینه) برای شما در نظر گرفته می شود که شما چون شرایط تعلیق را داشته اید مجازات تبعی برای شما وجود ندارد

با سلام با توجه به اینکه مشمول تعلیق اجرا شده اید پاسخ منفی است.