چطور میتونم ثابت کنم که معامله صوری بوده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۰ #82674001

سلام و عرض ادب
من پارسال توو برج سه با شوهرم دعوا کردم و اختلافاتمون به دادگاه کشید ...
و شکایت ترک انفاق کردم توو برج سه نود و هفت که نتیجه ای نداشت ....
بعد در تاریخ ۹۷/۶/۱۰ مهریه خودم رو به اجرا گذاشتم . و در تاریخ ۹۷/۹/۲۴ حکم محکومیت مهریه رو گرفتم... شوهرم یه خونه داشت که ارث پدریش بود و سندش هم به نام مرحوم پدرش بود ولی
بعد متوجه شدم که شوهرم خونه رو زمانی که اختلاف داشتیم زده به اسم برادرش ..
بعد شکایت صوری بودن معامله کردم ...
الان از شوهرم خبری ندارم ..
و برادر شوهرم اومده توو دادگاه میگه که خونه رو سال ۹۵ خریده و یه مبایعه نامه هم داره که بین خودشون توو بنگاه نوشتن و اعلام کردن که پول ملک رو نقدا دادن.... و برادر شوهرم میگه که اطلاعی از دعوا بین ما نداشته ..
و پول داده خونه رو خریده بعد سند خونه در تاریخ ۹۷/۶/۱۴ توو دفتر خوته انتقال پیدا کرده..
الان من چطور میتونم ثابت کنم که معامله صوری بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید کسی رو ندارم و پولی هم ندارم که وکیل بگیرم..
و اگه ثابت بشه معامله صوری بوده سند ملک به اسم چه کسی برمیگرده من یا شوهرم؟؟
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا به ادعای نقدی بودن کل ثمن معامله استناد و اعلام دارید که چنین امری عرفی و منطقی نیست
دوما میتوانید نسبت به مبایعنامه مستند دعوا تعرض کنید و تقاضای کارشناسی نمایید

معمولا در معاملات واقعی وجه معامله با چک پرداخت می شود و بصورت نقدی چون وجه معامله زیاد است قابل قبول نیست که بصورت نقدی پرداخت شود

سلام تقاضای کارشناسی در خصوص تقدم یا تاخر تاریخ یا متن مبایعه نامه ای که برادر همسرتان ادعا دارند در سال۹۵ بوده مطرح نمایید تا موضوع محرز شود

با توجه به اینکه عنوان شده ثمن نقدی بوده می توانید عنوان کنید که چنین مبلغی امکان نداره که کلا بصورت نقد پرداخت شود و این می تواند قرینه ای باشد جهت اثبات صوری بودن معامله

در چنین پرونده هایی بیشترین تاثیر رو علم قاضی میذاره ولی شما به نکاتی که میتوانید اشاره نمایید برای تشحیذ ذهن قاضی بحث مبایعه نامه هستش که اشاره به ادعای پرداخت نقدی ثمن معامله نمایید که نقل و انتقال این مبلغ از ثمن آن هم بصورت نقدی بینه از صوری بودن معامله می باشد در صورت اثبات منزل فوق قابل توقیف می باشد