منظور از رای مورد اعتراض تایید شد در این پرونده چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲,۸۸۹ #82666

منظور از این رای دادگاه تجدید نظر چیست؟
نسبت به دعوی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران به طرفیت پروانه جهانفر و حسن جهانفر و سحر جهانفر و صدف جهانفر و علی اکبر جهانفر و فاطمه جهانفر و مجتبی جهانفر و محمد جهانفر و مرتضی جهانفر و مهتاب جهانفر و مهدی جهانفر و مهرناز رسولی و همدم جهانفر مبنی بر تصحیح و اصلاح صورتمجلس تفکیکی طی شماره ------------ مورخ 21/08/1396 رای مورد اعتراض تایید شد.

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی همان رایی که دادگاه بدوی صادر کرده بود را دادگاه تجدیدنظر نیز تائید کرده است.