چطوری میتونیم این تعهدی رو که ندانسته امضا کرده فسخ کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۰ #82650875

اینجانب--------------------- هستم پدرم مالک زمین زراعی هستش با سهم ۱۵ درصد داده به اداره راه و شهرسازی د صورتی که سهم زارعی طبق قانون ۲۰ درصد میباشد با درصد کم داده به خاطر این که قرار بود که قطعات رو خود زارع تعیین کنه ولی بدون اطلاع از متن تعهد نامه محضری و به علت کم بودن سواد رفته اونو امضا کرده که در متن نوشته که قطعات رو اداره راه مشخص خواهد کرد حالا میگن جهت جدول گذاری و گاز کشی یه قطعه زمین بده یا برای هر قطعه ۶۰ میلیون پول واریز کن در غیر این صورت قطعات شما در خیابانهای ۱۰ متری تحویل خواهد شد اونم مشخص نیست که کی به محدوده بیاد و جول کشی بشه ولی اگه یه قطعه بدین در خیابانهای ۲۰ و۱۸ متری قطعه به شما می‌خوایم بدیم پدر عرض یکی دو سال همه کارهای جول گذاری و گاز کشی انجام میدیم حالا ما چطوری میتونیم این تعهدی رو که ندانسته امضا کرده فسق کنیم چون قولش زدن اول گفتن که اگه از ۱۵ درصد قبول کنید بهترین قطعات رو به شما می‌خوایم بدیم حالا ما چیکار میتونیم بکنیم؟
در ضمن لازم به توضیح است که اداره با با هم دستی چند نفر که خودشون هم زمین زارعی دارن تو این طرح یه شرکت تعاونی مسکن ملی به ثبت رسوندن دست به یکی شدن اگه نیاز باشه تعهد محضری رو هم می‌فرستم خدمتتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مفاد وکالتنامه بررسی گردد

با سلام،مفاد وکالتنامه نیاز به بررسی دارد.

بستگی به مفاد وکالت نامه دارد.

باسلام و درود به بررسی مفاد وکالتنامه نیاز می باشد.

باسلام
مدارک نیاز به بررسی بیشتری دارد

با سلام اثبات عدم اطلاع بسیار دشوار است

سلام مفاد وکالتنامه باید بررسی شود