گواهی سلامت مقعد را میتوان از پزشکی قانونی گرفت؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۷,۲۸۳ #82630

سلام وقت بخیر
من در اواخر سال ۸۸ وقتی ۱۵سالم بود،از پشت بهم تجاوز شد،
مدت زمانش کمتر از ۵دقیقه بود چون هم من حالم بد شد و هم نفس کم اوردم و هم از شدت درد فریاد میکشیدم.
وقتی اومدم خونه اصلا حالم خوب نبود،درد داشتم،میلنگیدم،مقداری خون هم دیدم.
حدود ۸سال از این قضیه میگذرد و هیچ کسی جز خودم خبر ندارد.بنده جز اون مورد هیچ رابطه ای نداشته و ندارم.
لازم به ذکر است در سالهای اخیر چندماهی مبتلا به بیماری یبوست شدید بودم و چند بار هم از پشتم خون اومد ولی در حال حاضر مدتهاست که این مشکل برطرف شده.
قضیه ای پیش اومده که به من تهمت زدن و من میخوام ثابت کنم پاک هستم.
تصمیم دارم به همراه مادر به پزشکی قانونی جهت دریافت برگه سلامت از پشت و جلو مراجعه کنم.
از همان سالهای تجاوز تا به الان این قضیه همیشه مرا آزار میداده و از من یه فرد افسرده و درون گرا ساخته.
سوالم اینه که این رابطه مشخص میشود یا نه و با اطمینان بهم جواب بدهید.

مشاوره حقوقی طلاق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

با مدتی که گذشته تشخیص آن سخت است

با تشکر

با سلام
با عنایت به مدت زیادی که گذشته تشخیص آن ضعیف است.

بسمه تعالی : فرض مورد مذکور خدمت شماعرض کنمچنین گواهی صادر نخواهد شد و بنا به تقاضای شمانیز صورت گیرداعتبار ی نخواهد داشت و چنین مواردی اعتبار زمان حال را دارد .لذا بهیچ عنوان نگران نباشید و نیازی به گواهی نیست

پزشکی قانونی بدون نامه رسمی(معرفی ) از مرجع قضایی پاسخگو نخواهد بود.در صورت شکایت و ارجاع امر توسط دادگاه به پزشکی قانونی این امر امکان پذیر است.

خیر بعد از گذشت این مدت مشخص نخواهد شد و پزشکی قانونی چنین گواهی صادر نمیکند چون بدون نامه دادگاه و کلانتری نمیتوانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

خیر بعد این مدت قابل تشخیص نمی باشد ‌

با سلام
خیر بعد از گذشت این مدت مشخص نخواهد شد.