آیا همسرم میتواند دادخواست طلاق بدهد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴۸۶ #82627482

با سلام
گواهی نشوز همسرم صادر شده و ایشان اوعا کرده خواستگار دارم و با همین گواهی نشوز از باب عسر و حرج (عدم رابطه زناشویی) دادخواست طلاق خواهم داد درحالیکه بنده حلضر به طلاق نیستم و همه شرایط را برای بازگشت ایشان فراهم کرده‌ام.
۱- با این تفاسیر ایشان چگونه میتواند طلاق بگیرد؟
۲- من چه کاری بایو انجام دهم که مانع طلاق شوم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات عسر و حرج با ایشان است.

با سلام خیر نمی‌تواند باید ادعای خود را اثبات نماید

با سلام.
مطابق قانون ایران عدم تمکین که از جانب زوجه می باشد نمیتواند از اسباب عسر و حرج برای اخذ طلاق باشد.

سلام
زوجه برای طلاق ابتدا باید عسر و حرج را اثبات نماید

خیر زوجه باید عسر و حرج را ثابت کند.

سلام با این تفاسیر موفق نمی شوند چون عدم تمکین منتسب به زوجه است

چون خودشان تمکین ننموده اند و عسر و حرج پیش امده طبق قاعده اقدام منتسب به خودشان است به راحتی نمی توانند طلاق بگیرند مگر اینکه مدت زمان عرفا مدیدی از متارکه بگذرد.