مراحل تغییر نام چگونه است و آیا امکان تغییر اسم از سکینه به هانیه امکان دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۱۷۱ #82620695

سلام خسته نباشین
مراحل تغییر نام کوچک چگونه است و حدودا چند روز طول میکشد؟

و سوال دوم اینکه امکان تغییر نام از سکینه به هانیه مقدور میباشد؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

درخواست خود را بدوا به اداره ثبت احوال مطرح نمایید، در صورتی که مورد پذیرش قرار نگیرد می توانید دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال مطرح کنید

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام از آنجا که نام شما در زمره نام های ممنوع نمی باشد برای تقاضای تغییر نام کوچک خود باید نفع مشروع و عقلایی را ثابت نمایید شما میتوانید با مراجعه به اداره ثبت احوال محل سکونت تان تقاضای تغییر نام را مطرح نمایید.

با سلام
هم میتوانید ازطریق ثبت احوال اقدام کنید که زودتر انجام میشه هم ازطریق دادگاه که خوب زمانبر است
اما درخصوص اسم مذهبی شما(سکینه )احتمال تغییر آن کم است مگر نام مذهبی دیگری که زیاد ازآن استفاده میشه انتخاب کنید

چه راسا از طریق ثبت احوال اقدام شود و چه از طریق مراجع قضایی نسبت به تغییر اسامی مذهبی مخالفت می شود مگر نام جدید که مورد درخواست است نیز از اسامی مذهبی باشد و فراوانی آن نسبت به نام قبلی بیشتر باشد.
در خصوص مدت زمان بستگی دارد که از طریق ثبت احوال پذیرفته شود یا نیاز به طرح دعوا از طریق دادگاه باشد. که راه دوم طولانی تر است
از نظر بنده تغییر نام شما امکان پذیر است

برای تغییرنام‌به اداره ثبت احوال محل صدورشناسنامه خود مراجعه کنید .
اگرازطریق دادگاه اقدام کنید احتمال ردشدن دادخواست شما زیادهست