آیا جهل انتقال گیرنده از قصد فروشنده میتونه از ابطال و مزایده اون مال به نفع طلبکار جلوگیری کند یا به طور قطعی اون مال مورد معامله به نفع طلبکار بفروش میره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۲ #82617753

سلام و ادب . با توجه به ماده ۲۱ نحوه اجرای محکومیت های مالی که انتقال مال به هر نحو بعد از محکومیت قطعی طوری که باقی اموال انتقال دهنده برای ادای دین کافی نباشد جرم و قابل ابطال است

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی چنانچه معامله صوری و به قصد فرار از دین باشد معامله باطل است.

با درود..
در صورت صوری بودن معامله و نیت و انگیزه مدیون در انتقال اموال به قصد فرار از دین،، از مصادیق جرم فرار از دین محسوب شده و مستحق تعقیب کیفری و مجازات قانونی می باشد..

درود
در صورت اثبات صوری بودن معامله ، قابل ابطال است و خریدار میتواند جهت مطالبه ی ثمن به طرفیت فروشنده دادخواست دهد .

خیر . جهل خریدار مانع ابطال معامله و برگزاری مزایده نمی گردد. صرفا باعث می شود شما مجازات نشوید

سلام جهل ب این موضوع صرفا رافع مسولیت کیفری انتقال گیرنده است و مزایده ابطال نخواهد شد

با درود به هر حال مال از ید خریدار خارج می‌گردد و ایشان جهت دریافت ثمن، و اگر جاهل و آگاه نباشد جهت مطالبه خسارات می‌بایست به مسبب و فروشنده رجوع کند.

سلام. جهل انتقال گیرنده مانعی جهت مزایده و فروش به نفع طلبکار نیست اگر که صوری بودن اثبات شود. انتقال گیرنده جهت دریافت ثمن و کاهش ارزش آن و خسارات قانونی باید به انتقال هنده مراجعه کند و دادخواست بدهد.‌