اگه ازدواج کنن حضانت از ایشون گرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۰ #82610304

سلام من یه سوال داشتم یکی از اطرافیان من یه دختر ۱۴ سال و ۶ ماهه داره و از شوهرش، سالها قبل طلاق گرفته و به ازای مهرش حضانت دخترشو گرفته همسر سابق ایشون از ۲ سالگی دختر زندان بودن و الان یساله میان مرخصی و هنوز کامل ازاد نشدن ایشون میخوان دوباره ازدواج کنن الان اگه ازدواج کنن حضانت از ایشون گرفته میشه و دختر ایشون میتونن خودشون انتخاب کنن یا نه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . حضانت تا ۷ سال با مادر است و دختر پس از ۹ سال میتواند خودش تصمیم بگیرد که با پدر یا مادر میخواهد زندگی کند .

با توجه به رسیدن سن قانونی دختر , انتخاب زندگی با پدر و یا مادر با وی می باشد

سلام
دخترتون چون به سن بلوغ رسیدند خودشون تعیین میکنند که با چه کسی زندگی کنند، ازدواج مجدد شما باعث نمیشه که سرپرستی دخترتون رو به همسرتون بدهند.

با سلام. اصولا ازدواج مادر موجب سلب حضانت نمی‌شود، مخصوصا اینکه پدر سابقه زندان دارد. مضافا اینکه دختر به محض رسیدن به سن ۹ سالگی می‌تواند خودش انتخاب کند که نزد کدام یک از والدین میخواهد زندگی کند.

سلام. دختر بعد از رسیدن به سن نه سال تمام قمری خودش تصمیم میگیره که کنار پدر یا مادر باشه و حضانت در فرض مذکور منتفی است