راننده برای مراجعه به بیمه اقدام ننموده، چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۷ #82594205

سلام
من دو ماه پیش با موتور سیکلتم با یه پراید تصادف کردم، راننده ماشین کارت موتور و بیمه نامه ام را از من گرفت و به من مدارکی نداد، بعد از مراجعه به تعمیرگاه میزان خسارت مشخص شد و راننده از من درخواست مبلغ بیشتری برای افت قیمت کرد، من پیشنهاد دادم به بیمه مراجعه کنیم که ایشان قبول کردند اما پس از گذشت چند هفته نیامدن و من مدام با ایشان تماس میگرفتم و پیامک میدادم، به من گفتند که از شما شکایت میکنم و از طریق قانونی اقدام کردند ولی هیچ شکایتی هم نکردند بعد از یک ماه من برای گرفتن نامه مفقودی از بیمه اقدام کردم.
خواستم ببینم چطور میتوانم پیگیری کنم؟
فقط شماره تلفن و اسم این آقا رو دارم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام -مطابق قانون آیین دادرسی مدنی یک اظهارنامه جهت تحویل مدارک به طرفیت راننده پراید ارسال کنید و در آن وی را به الزام به تحویل مدارک نمایید.
سپس مراحل قانونی را از طریق اظهارنامه و پیامک ها پیگیری نمایید.

میتوانید اقدام به دریافت مدارک المثنی نمایید یا طی یک اظهارنامه مراتب را به طرف مقابل اعلام نمایید سپس شکایت نمایید .

ظاهرا شما مقصر حادثه بودید و پیگیری باید ازسوی زیان دیده باد .و ازطرفی بابت نامه مفقودی ازبیمه هم اقدام کردید.

بهتر است المثنی مدارک خود را از جمله بیمه نامه و کارت موتور را از مراجع قانونی دریافت نمایید.

می توانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری کنید