مجازات آبروریزی و تهمت به همسر چیست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۰,۸۰۷ #82581

همسر سابقم بنا به خصومت و ابروریزی ، با نشان دادن صیغه نامه من به اقوام و اشنایان و ضبط صدای من و پخش کردن ان باعث ابروریزی من شده است، بطوریکه دیگر نمیتوانم در جمعی حاضر شوم و کلی بدگویی و ابروریزی پشت سرم هست.
ایا میتوانم از او شکایت کنم؟
و اینکه مجازات او چیست؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدا بدون اجازه جرم است
انتشار آن جرم است
هتک حرمت و حیثیت جرم است
افشاء اسرار دیگران جرم است(نشان دادن صیغه نامه بدون اجازه)

بنام خدا،تحت عنوان هتک حیثیت و حرمت و افشای اسرار میتوانید شکایت کنید.

انتشار صوتی صدای دیگری مصداق بارز هتک حیثیت رایانه ای است و قابل مجازات است و هیچ کس حق ندارد با ضبط صدای دیگری به قصد انتشار آن باعث هتک عابری و حیثیت دیگری شود از این حیث فرقی نمی‌کند محتوای صدا چیست همین که بدون رضایت شما صورت گرفته کافی است طرح شکایت کنید با عنوان فوق

اگر مردی به همسر خود بعد از ۳ سال زندگی مشترک اتهام بزند که تو باکره نبودی مجازاتی دارد؟

اگر به ناروا به شما نسبتی داده باشد یا توهینی صورت گرفته، قابل پیگیری است

سلام بله این عمل جرمه و طبق قانون جراېم رایانه ای ظبط صدا و انتشار ان جرم انگاری شده است

درود
در صورت امکان اثبات جرم ، میتوانید بابت افشای اسرار شخصی از ایشان شکایت نمایید . در صورت اثبات جرم و نداشتن سابقه احتمالا به جزای نقدی محکوم خواهند شد .