میتونم در مراجع قضایی از ایشون که همچین خطایی‌ انجام داده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۲ #82567460

سلام نماینده یک‌ شرکت بیمه‌ای بدون داشتن امضای بنده و بدون اطلاع داشتن بنده و بدون حضور بنده اقدام به ارائه فرم تکمیل حساب بانکی برای تسهیلات پرداخت مبلغ بیمه نامه برای پدرم کرده است و الان چند قسط معوقه توی استعلامات بانکی به اسم‌بنده وجود دارد بنده با پدرم در کنتاکت هستم و شکایت قضایی هم ازش کردم که پرونده ختم شده ، من غیر از مراجعه به حراست و بازرسی خود شرکت بیمه و بیمه مرکزی ، میتونم در مراجع قضایی از ایشون که همچین خطایی‌
انجام داده شکایت کنم؟ اگر بلی تخت چه عنوانی باید شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سوال شما به بازرسی سرپرستی بیمه مرکزی مراجعه و اعلام نمایید لذا درصورت عدم رسیدگی مراتب طی شکایتی بعنوان جعل و استفاده از سند مجعول اقدام نمایید موفق باشید

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول طرح نمایید.

با سلام
شما تخلف نماینده بیمه را به سرپرستی شرکت بیمه مربوطه گزارش نموده و پیگیری کنید و البته طرح شکایت کیفری نیز امکانپذیر است منوط به اینکه مشمول مرور زمان نشده باشد.

شمامیتوانیدشکایت جعل مطرح نمایید

سلام با وصف سوال می توانید تحت عنوان دسترسی غیر مجاز و سوء استفاده از اطلاعات به طرفیت ایشان شکایت نمائید

باسلام
میتوایند به جعل امضا شکایت نمایید