آیا بدهی و مسئولیتهای قانونی قبلی شرکت پس از خروج مدیر عامل از شرکت از عهده او ساقط می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #82541186

سلام. در شرکت با مسئولیت محدود آیا چنانچه مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره سهم خود را واگذار کرده و از شرکت خارج شوند بدهی ها و مسئولیتهای قبلی شرکت مثل چک برگشتی ( به نام شرکت و با مهر شرکت و امضا مدیر عامل) و بدهی مالیاتی و تامین اجتماعی و ... از عهده آنها ساقط می شود و دیگر بدهکار محسوب نمی شوند؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدهی ازجمله مالیات و غیر در زمان هر مدیران مربوط به انهاشده و مسولیت باانهاست و مدیر جدید میتواند شکایت کند و کسی ک چک را امضا کرده مسئول است

با سلام بدهی های شرکت اگر ثابت شود منشا و مبنای آن در زمان مدیریت مدیر قبلی بوده است وی با مدسر کنونی مسپولیت اشتراکی خواهد داشت

با سلام. درخصوص بدهی های مالیاتی و بدهی های تامین اجتماعی، اگر در زمان مدیریت شما قطعی و ابلاغ شده باشند، شما مسئول هستید و اگر اداره مالیات به مدیرعامل فعلی شرکت مراجعه و از ایشان مطالبه کند که معمولا نیز چنین است، مدیرعامل فعلی نیز حق طرح دعوی علیه شما خواهد داشت. در مورد چک نیز شما به دلیل امضا مسئول هستید.

بدهی ها و مسئولیت هایی که در زمان مدیریت مدیران بوده در هرصورت از مدیران به میزان آورده او در شرکت قابل مطالبه بوده اما اگر ناشی از رفتار مدیران بوده باشد به صورت تضامنی(به صورت طرح دعوا بعد از تصفیه و عدم توانایی در وصول از دارایی شرکت) از مدیران قابل مطالبه خواهد بود.

مسئولیت های بعد از خروج مدیران هم در صورتی از مدیر قابل مطالبه هست که خروج او قانونی نبوده و مطابق قانون به ثبت نرسیده و اعلان نشده باشد