رابطه نامشروع و بچه دار شدن بعد از آن چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۴,۶۹۲ #82526

سلام
خانمی با آقایی روابط نامشروع داشتند، که منجر به حاملگی خانم شده. بعد از اطلاع به مرد ، با پرداخت تمام هزینه ها توسط مرد مبنی بر سقط جنین. زن از اینکار امتناع کرده و بدون اطلاع بچه را بدنیا آورده... الان بچه ۴ ماهه هستش...
الان شکایت کرده، اول اینکه موضوع شکایت چی هستش. چون هم تست دی ان ای دادن و پزشکی قانونی رفته خانم...
و عجیب تر اینکه پرینت مکالمات را گرفته... چه درخواستی داده که تونسته پرینت مکالمات مرد رو بگیره...
بر اساس قانون چه حکمی برای اون مرد و زن انجام میشه... و تکلیف اون بچه چیه؟
زمان جوابدهی تست دی ان ای که مورد تایید دادگاه باشه چقدر وقته؟
الان اصل شکایت اون خانم چی بوده و چطور الان بچه ۴ ماه بدون شناسنامه هستش مگه بیمارستان قبول میکنه دختری که ازدواج نکرده و اسم شوهر تو شناسنامه اش نیست زایمان انجام بده؟؟
ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر طبق قانون مکلف است برای ولد زنا شناسنامه بگیرد

با سلام اگر محرم هستید فرزند ولدزنا نیست و پدر موظف به گرفتن شناسنامه برای فرزند است در غیر این صورت حکم زنا شلاق است

بنام خدا،مجازات زنای غیرمحصنه شلاق است.اقدام بیمارستان در این مورد کاملا صحیح بوده است.

در صورتیکه مجرد هستید مجازات زنا شلاق است ولیکن اگر رابطه ی محرمیت فی مابین نبوده است فرزند طبیعی محسوب شده و پدر مکلف است برای فرزند شماسنامه دریافت نماید ولیکن متاسفانه در اینده برای کودک مشکلاتی در جامعه بوجود خواهد امد

سلام
در صورت نبود علقه زوجیت، طرفین مستحق مجازات حدی میباشند که در زنای محصنه رجم و در غیرمحصنه شلاق دارد. دعوایی که خانم مطرح کرده ممکن است دادخواست اثبات نسب یا اخذ شناسنامه فرزند باشد. بیمارستان حسب مقررات منعی برای عدم ارایه خدمات پزشکی به مادر و طفل متولد شده ندارد.

با سلام مجازات زنای محصنه رجم و مجازات زنا غیرمحصنه شلاق می باشد و اقدام بیمارستان جهت به دنیا آوردن طفل کاملا صحیح بوده است.

عناوین مختلفی ممکن است داشته باشد مثلا اخذ شناسانه برای طفل، اثبات نسب و غیره... برای اطلاع از موضوع دقیق باید به مراجع رسیدگی کننده مراجعه کنید، پزشکان بیمارستان به وظیفه حرفه ای خود عمل میکنند و اصولا زنا زاده یا نبودن طفل ارتباطی به پزشک یا بیمارستان ندارد.