معلق شدن بعد از استخدامی به علت غیر بومی بودن، را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷ #82525692

باسلام
اینجانب طی مراحل استخدامی اعم از :
امتحان ورودی در مرکز آموزش راه آهن تهران، بعد از قبولی و طی گذشتن از مراحل طب کار و همچنین گزینش اعم از تحقیقات، چهار نفر معتمد، و همچنین سوالات عقیدتی سیاسی با موفقیت گذرانده ام در تاریخ ۵/۶/۹۸ اعلام کردن که روز بعد در تاریخ ۶/۶/۹۸ اولین کشیک کاری من میباشد که بعد از رفتن به سر کار و اتمام کشیک اول بعد از ۲۴ ساعت استراحت به کشیک دوم رفته ولی موقع رسیدن به محل کار به ما اعلام شد که مدیر کل ناحیه مارو به علت بومی نبودن معلق کرده، لازم به ذکر است تمام مراحل استخدامی به صورت قانونی بوده و تقسیمات هم خود ستاد مرکزی راه آهن تهران انجام داده است، اینجانب هم دارای کارت شناسایی از محل حراست خدمت دریافت کرده ام، و دارای کد انحصاری هم میباشم.
لطفا راهنمایی بفرمایید ما از نظر قانونی چکاری میتوانیم انجام بدهیم یا اصلا نتیجه ای دارد؟
ناحیه محل خدمتم راه آهن اراک میباشد.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجدد ضمنا بومی گزینی به استناد مفاد رای شماره ۱۵۴ هیات عمومی دیوان عدالت اداری ممنوع است

سلام، می‌توانید ابتدا موضوع را از طریق اداره مرکزی راه آهن پیگیری و در صورت ثمربخش نبودن ضمن ارسال اظهارنامه مبنی بر آمادگی به اشتغال خطاب به سازمانی که در آن شروع به کار کرده اید مراتب را از طریق هیات حل اختلاف کارگر کارفرمایی اداره کار شهرستانی که شروع به کار نموده پیگیری نمایید.