آدم ربایی و تجاوز به عنف به دختر چقدر مجازات خواهد داشت؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۱,۵۳۸ #82519

با سلام
شخصی دختری را به بهانه رساندن به کتابخانه سوار ماشین کرده اما سپس به سمتی دیگر تغییر جهت داده و به خانه‌ای در اطراف شهر برده و تجاوز نموده است. سپس دختر را رها کرده است.
در صورت شکایت دختر، چه مجازاتی برای آن شخص میتوان متصور شد؟
آیا میتوان آدم ربایی را نیز به شخص نسبت داد درحالی که دختر با رضایت سوار ماشین شده(به مقصد کتابخانه) اما آن شخص( علیرغم مقاوت دختر) وی را به مکانی دیگر منتقل کرده است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
موصـوع مطروحه در صلاحیت رسـیدگی دادگاه کیفری یک بوده و شخص مرتکب به جرایم آدم ربایی ۵ تا ۱۵ سال حبس و در صورت اثبات تجاوز به عنف نیز به مجازات اعدام محکوم خواهد شد..
توصـیح اینـکه؛ سـوار ماشین شدن با رضایت شخصی به مقصد معـلوم، و تغییر ادامه مسیر بدون رضایت قربانی مانع از تحقق جرم آدم ربایی نبـوده، و ارتکاب جرم تجاوز به عنف نیز نشان از نیت و انگیزه مجرمانه متهم در این راستا را نشان می دهد..

مجازات ایشان اعدام می باشد

هر دو جرم محقق شده است و مجازات اعدام دارد

باسلام
در صورت اثبات مجازات تجاوز به عنف اعدام میباشد
آدم ربایی انتقال دادن فرد به مکان دیگری بدون رضایت شخص میباشد
مجازات آدم ربایی از ۵ تا ۱۵ سال حبس میباشد

سلام
ادم ربایی درصورت عدم رضایت در تغییر مسیر و اعدام برای تجاوز به عنف

شخصی با رضایت خودش سوار اتومبیل می گردد و راننده در هنگام مسیر از یک جایی به بعد مسیر را عوض میکند و طرف مقابل را به مکانی برده و او را حبس می کند جرم مورد نظر از آن قسمتی اتفاق می افتد که بدون رضایت شخص مسیر را عوض میکند و به جای دیگر میرود. بنابراین با عدم رضایت دختر فرد مذکور تغییر مسیر داده وجرم ادم ربایی اتفاق افتاده است و همچنین تجاوز به عنف هم صورت گرفته است

درود
در صورت امکان اثبات، جرایم ادم ربایی و تجاوز به عنف واقع شده .
مجازات زنای به عنف اعدام
مجازات آدم ربایی ۵ تا ۱۵ سال