خرید بدون اجازه سهم توسط سبدگردان رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۸۴ #82482159

سلام . مبلغ صد و پنجاه تومان در پورتفوی من بود که به سبد گردان پیام دادم به این پول نیاز دارم برایم سهم نخرید همان روز برداشتند همه پول را سهمی خریدند که چند ماه قفل صف فروش بوده . هرچه میدوم پولم را نمیدهند میگویند گذاشتیم اگر فروش رفت پولتان را بدهیم درحالیکه میدانند سهم خریدار نداره .تکلیف من چیست

مشاوره حقوقی بورس
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام انصراف خود را رسما اعلام نمایید.

باسلام
کدام کارگزاری؟

انصراف خود را رسما اعلام نمایید.

درود
انصراف خود را اعلام فرمایید

با درود بدوا انصراف خود را اعلام نمایید.

سلام وقت بخیر
انصراف خود را اعلام نمایید.

سلام شما براساس قراردادی که با سبد گردان دارید اورا درانجام کارهای سبدگردانی مختار کرده اید بنابراین باید به طریق صحیح اعلام انصراف کنید وگرنه دادن پیام کافی نیست وممکن است که پیام رویت نشده باشد