باهاش عقد موقت کردم با اطلاع خانواده ایشان؛ آیا جرم است این کار؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۵۰ #82481306

سلام بنده ۲۱ سالم هستش و حدود هفت ماه هست عقد موقت هستم با کسی که قصدم ازدواجه و همو دوس داریم اما من در یک سالگی پدر و مادرم جدا شدند و پیش عمو زنموم زندگی میکنم و پدر و مادرم هر کدوم ازدواج کردن من میخوام از اینجا برم و پیش خانواده ایشان زندگی کنم خانواده ایشان خبر دارن از رابطمون و منو دوس دارن میخوام از اینجا بدون اطلاع عمو زنموم برم و پیش شوهرم زندگی کنم که باهاش عقد موقت کردم با اطلاع خانواده ایشان ایا جرم است این کار؟ و اگه پیدامون کنن جرم هست؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورتی که عقد موقت با شرایط نافذ منعقد گردد صحیح بوده
و خروج از محل سکونت را بر اساس ادب گذارید و اذن بگیرید

باسلام دوست عزیز شرط ازدواج دائم مبنی بررضایت پدر است البته اگر زوجه صبیه نباشد.درغیر این صورت ازدواج شما درست میباشد.درمنزلی ک زندگی میکنید از نظر اخلاقی باید ب ایشان احترام بگزارید و با اجازه ایشان خارج شوید.

سلام خروج از منزل جرم نیست ولی در صورتی که ایشان همین حس رو به شما دارند نسبت به دایمی کردن آن اقدام نمایید چون در صورت بروز مشکلات در آینده طباعات غیر قابل جبرانی برای شماخواهد داشت!

سلام
خیر عقد موقت جرم نیست

باسلام
اولا پیشنهاد میشود بخاطر سن پایین داشتن و ازدواج اولتون اقدام به ازدواج دایم نمایید
دوما عمو و زن عموی شما حکم پدر مادر و حتی بیشتر از پدر و مادر برای شما دارند پس سعی کنید بااحترام و رضایت آنان اقدام نمایید
سوما شما جرمی مرتکب نشده اید
چهارما اگر خانواده شوهرتان و خودش عاشق و دوستدار شما هستند اقدام به ازدواج دایمی نمایند نه موقت.
موفق باشید

پاسخ جناب مقدس کاملا صحیح است ضمنا عقد دائم توصیه می شود

سلام
رفتن شما جرم نیست
ولی چون نزد و در خانواده عموی خودبزرگ شده اید اگر بدون اجازه و هماهنگی عمو و زن عموی تان باشد این کار غیر اخلاقی و ناپسند است و پیشنهاد می‌شود با ایشان به طور منطقی صحبت کنید و احترام ایشان را نگه دارید و از ایشان با عزت و احترام جدا شوید که رابطه شما همچنان پابرجا و مهربانی باقی بماند
یک درصد ممکن است در سال های آتی با شوهرتان یا خانواده‌هایشان سازش تان نشود یا با مشکل و اختلاف برخورد نمایید
و باید یک راه برگشت برای خود باز بگذارید