آیا با وجود بیماری که دچار شدم؛ شکایت عدم تمکین همسرم رد میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۹ #82465536

سلام.وقت بخیر.
بعد از ازواج بیماری تبخال تناسلی گرفتم و جواب ازمایشاتم در طی چند ماه نشان دهنده وجود ویروس HPV در بدنم بود...که حواب ازمایش هارو دارم و برای شکایت عدم تمکین اراعه خواهم داد.
ایا دادگاه مرا به ازمایش مجدد میفرستد؟
یک سال از جواب ازمایش قبلی گذشته و خداروشکر با ازمایشی که انجام دادم ویروس در بدنم وجود نداشت.ممنونم از پاسخگوییتون🙏🏻

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به رفع بیماری شما ملزم به تمکین هستید.

با سلام و ادب
شما اگر بهبود یافته اید باید از زوج تمکین نمایید.و همسر شما میتونن دادخواست عدم تمکین ارائه بدن.

درصورتی قاضی لازم بداند مجدد ارجاع به آزمایش می دهد لذا درصورتی که بهبود یافته باشید باید تمکین کنید

اگر بیماری مقاربتی باشه تمکین خاص رد خواهدشد

در صورتی که بهبود یافته باشید زوجه موظف به تمکین خواهد بود

سلام
تمکین خاص رد میشود اما عام باقی است .باید دید نظر قاضی چیست

اگر بهبودی حاصل شده ملزم به تمکین خواهید شد