تامین دلیل در شورای حل اختلاف چه زمانی انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۶۳ #82457527

سلام میتوان قبل از تنظیم دادخواست تامین دلیل توسط کارشناس دادگستری انجام داد

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوان تامین دلیل را قبل از تقدیم دادخواست اصلی تقدیم نمود

سلام وقت بخیر تامین دلیل بستگی دارد چه موضوعی داشته باشد و تقاضای کارشناس رسمی یاخبره داده باشد بین۱هفته حداکثر۱ماه زمان می برد.

سلام
شما میتوانید قبل از تقدیم دادخواست اصلی ،دادخواست تامین دلیل مطرح کنید

سلام.بله شما می توانید قبل از طرح دعوا و یا در حین آن درخواست تامین دلیل داشته باشید.

سلام بله میتوانید قبل از طرح دعوا اقدام به تامین دلیل مراتب نمایید

بله تامین دلیل قبل از تقدیم دادخواست وودرحین تقدیم دادخواست هم قابل انجام ست

با درود..
بلی.. شما هم می توانید قبل از دادخواست اصلی، دادخواست تامین دلیل مطرح نمائید و هم بعد از دادخواست اصلی، می توانید تقاضای تامین دلیل بنمائید..
موفق باشید..