آیا هیت مدیره شرکت قابل عزل است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۳ #82439931

سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم هیئت مدیره شرکت که سهام ۳۳ درصدی داره قابل عذله؟ اگه هست روش عذل به چه صورت هست و هنگام ثبت شرکت چه روندی میشه پیش گرفت که این اتفاق نیفته؟

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توسط مجمع عمومی امکان عزل وجود دارد.

توسط مجمع عمومی باید اقدام بشه

توسط مجمع عمومی قابل عزل است

سلام
اصولا سهامداران با شرکت در مجمع عمومی عادی اقدام به تعیین مدیران شرکت (هیئت مدیره) می نمایند
اشخاصی که دارای سهام بیشتری هستد بالطبع می توانند تاثیر بیشتری در انتخاب هیئت مدیره داشته باشند
فلذا قبل از ثبت شرکت باید به موارد فوق اندیشید تا در زمان فعالیت مشکلی به وجود نیاید
حال با دعوت مجمع عمومی توسط صاحبان ۲۰% سهام (یک پنجم) و تشکیل مجمع عمومی عادی می توان اعضای هیئت مدیره قبلی را تغییر داد

سلام جهت پاسخگویی به سوال شما لازم است به موارد ذیل پاسخ بدین
- چه نوع شرکت ؟
چند نفر عضو داره؟
معمولا هیات مدیره قابل عزل هستند ولی گاهی عزل هیات مدیره تحت شرایطی ممکن میشود

درود
بله امکان عزل توسط مجمع عمومی عادی وجود دارد .

یکی از وظابف مجمع عمومی انتخاب و عزل مدیران می باشد .