فرزند پسر و یکی از خواهران مخالف تقسیم ارث می باشد؛ راهکار آن چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۴ #82428581

باسلام خدمت شما بزرگواران
پدر یک خانواده مرحوم شده است و یک خانه با سند شش دانگ و یک باب مغازه ی قولنامه ایی و مقدار ۵ هکتار زمین کشاورزی که نه سندی دارد و نه قولنا مه یی و فقط شورای روستای محل از مالک بودن متوفی خبر دارند. این شرح حال دارایی های مرحوم بود و حال و روز ورثه و سوالات به شرح ذیل است:
۱- مرحوم فرزند پسری دارد که ۱۷ سال است که خبری ازشون نیست و هیچ جایی پیدا نشده است بطوریکه هیچ حسابی و شماره همراهی نیز به نامشان نیست و در چند نبوت در ۱۷ سال قبل به کلانتری ها اطلاع داده شده است ولی پیدا نشده است تکلیف و یا چطور میتوان مرگ فرضی را اثبات کرد؟
۲- مادر خانواده روان پریش و در چند نوبت در بیمارستان مخصوص بستری شده است.
۳- تعداد فرزندان مرحوم ۲ پسر و ۵ دختر می باشد.
۴- فرزند پسر و یکی از خواهران مخالف تقسیم ارث می باشد. راهکار آن چیست؟
۵- دستمزد وکیل با این شرح واقعه برای تجمیع اموال و تقسیم ارث چقدر است و چه مدت زمان میبرد؟
۶- آیا میتوان بخشی از اموال را فرزندان نقد( خانه و مغازه ) و مابقی را به وکیل بسپارند؟
پیشاپیش از بذل توجه شما بزرگواران کمال تشکر دارم.

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقسیم ترکه مطرح بفرمائید

باسلام شما می توانید تقاضای تقسیم دهید.

سلام شما می توانید تقاصای تقسیم نمایید

درود
شما می توانید تقسیم را تقاضا کنید.

یکی از وراث می تواند دادخواست تقسیم ماترک متوفی را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت نماید در خصوص فرزند پسر مرحوم می توانید سهم وی را به صندوق دادگستری سپرده کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، نیازی به موافقت همه وراث نیست هریک از ورثه می‌تونه مراحل انحصار وراثت و تقسیم ماترک رو از دادگاه بخواد و سهم سایرین در حساب دادگاه محفوظ خواهد بود

سلام.شما کلیه وراث را معرفی می کنید وبعد دادخواست انحصاروراثت می دهید وبرای شخص غائب هم آگهی منتشر می شود وبعد از انحصار وراثت سهم برادر مفقودی به حساب دادگستری ریخته می شودومادر هم یک قیم برایشان در نظر گرفته می شود. مخالفت ایشان تاثیری در صدور انحصار وراثت ندارد.در خصوص حق الوکاله با وکیل توافقی است وزمان صدور انحصار وراثت حدود ۴۵ روز .