لطفا در خصوص عندالاستطاعه توضیحی ارائه میفرمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۸ #82425587

با سلام و احترام
که از لحاظ حقوقی به چه معنا است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی اگر فرد توانایی پرداخت داشت بدهی را میدهد و اگر نداشت نمی دهد و قانون برخوردی با ایشان نمیکند .
در کل در بحث مهریه عندالاستطاعه بنفع مرد است .

با سلام ووقت بخیر
درمهریه عندالاستطاعه زوجه باید توان مالی زوج را به دادگاه ثابت کند

سلام در مهریه به صورت عندالاستطاعه ، زوجه باید توانایی همسرش در پرداخت مهریه برای دادگاه ثابت کند ( مال و اموالی از وی معرفی کند )

سلام مقاله ای در این خصوص توسط بنده ارائه شده که می توانید در همین سایت نسبت به مطالعه آن اقدام نمایید
مهریه عند الا استطاعه به طور مختصر به این معنا می باشد که در صورتی که زوج توانایی مالی داشته باشد ملزم به پرداخت مهریه خواهد بود در غیر این صورت اجباری بر ایشان وجود ندارد

سلام وقت بخیر
ذکر کلمه عندالاستطاعه به این معنی است که برای وصول مهریه زوجه باد استطاعت مالی زوج را اثبات نماید.

سلام
عندالاستطاعه یعنی در صورت توانایی، بدهی خود را می‌دهم و اگر توانایی نداشتم پرداخت نمی‌کنم

در مهریه عند الاستطاعه اگر زن تقاضای مهریه نماید، این تکلیف بر عهده اوست که ثابت کند مرد از دارایی و اموال کافی جهت پرداخت مهریه برخوردار است،
و بر عکس مرد در اینجا نیازی ندارد که برای دادگاه دلیل بیاورد که قادر به پرداخت مهریه نمی باشد.
در این نوع مهریه این امتیاز برای مرد در نظر گرفته شده تا زن نتواند تحت هر شرایطی و هر زمانی که اراده کند با توسل به مهریه او را تحت فشار قرار دهد.