دخالت مادر زن در زندگی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۴ #82423514

سلام. من یک سال و نیمه نامزدم مادر زنم خیلی دخالت میکنه هر وقتم که بحثمون میشه میگه من دلسوزی میکنم... دخالت نیست....الان هم کارو به جایی رسونده که کارمون به جاهای باریک طلاق کشیده... دخترش رو هم شستشو مغزی میده... اصلا دست بردار نیست... من ۲۸ سالمه میگم بچه که نیستم میتونم درمورد زندگی خودم تصمیم بگیرم.... میگه باید تا ۲ روز شش تا النگو بخری واسه دخترم... باید واسش ماه به ماه کفش بخری.... و غیره.... میگه همه چی باب میل تو نمیشه که لازم نکرده از تو اجازه بخواد... هرجایی دوست داشته باشه میتونه بره....باید تو محله ما خونه داشته باشی... من چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیه مادر همسرتان نمی توانید شکایتی مطرح کنید ولی می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و با تهیه مسکن و وسایل زندگی در حد شان زوجه ، تمکین وی را از دادگاه بخواهید.