قانونا میشود برای اموالها اقدام کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۲ #82414062

سلام و عرض ادب خدمت شما،
و سایت خوب و وکلای گرامی و محترم،
سوالی درباره یک پرونده داشتم،یک نفر از اشنایای بنده در کار صادرات سنگ اهن به مشکل برخورده که من هم برای ایشان کار میکنم کار دادگاهی شده است،خلاصه و تفسیر کمی میگویم لطف میکنید راهنمایی کنید،در سال ۹۲ قرار شد شرکت مان ۱۴ میلیارد بار از دلالان و معادن و...خریداری کرده و به چین صادر کند که یکی از این کسانی که بار تهیه کردیم داداش بنده بود که ۱۳ میلیارد بار از ایشان خریداری کردیم ولی ما خبر نداشتیم که وی بارهای عیار پایین به ما داده و با سرکت عیار گیر تبانی کرده اند بارها به چین صادر شدند و معلوم شد که کم عیارند و غیر از ان ۳میلیارد و۶۰۰میلیون کم اورده بود و ایشان(داداش) بنده را دستگیر کردند و به زندان روانه شد و ایشان چون با خانواده خانم سابقش در کار بود و با زنش و برادر زنش کار میکرد روی انها نیز اعتراف کرد حالا دادگاه سال ۹۴ انها را نیز دستگیر کرد و انها برای طلبشان دو واحد مسکونی و یک دفتر تجاری و یک باغ به شاکی و دادگاه تحویل دادند که شاکی خود صاحب پولها نبود و نماینده اش در بندرعباس بود نماینده که شاکی بود اموال را گرفت و وکالت بلاعوض از انها گرفت و به صاحب پولها (رییس شرکت) نداد ولی خارج از دادگاه و قاضی پرونده که فهمید انها را توقیف کرد و نگذاشت به او بدهند و غیر از آن،دو چک بر روی اموالها بود که گرفته شوند و به صاحب چکها بدهند منظورم طلبکارها که چک دستشان بوده برگه زده اند، ولی سال ۹۸ چکها باطل و کنار رفته شده اند، و ماجرای توقیفی تا سال ۹۹ باقی ماندند تا اینکه صاحب پولها و ذینفع اصلی که رییس شرکت ماست شخصا خودش وکیل گرفت و به داخل پرونده امد و نماینده اش را بیرون از پرونده کرد و خودش ذینفع شد و رضایت داداش بنده را داد حالا میخواستم بپرسم اموالی که در پرونده بوده اند که توقیف اند و نماینده اش شاکی قبلی انها را قبل از توقیف غیرقانونی فروخته و بعد توقیف شده اند به ایشان که ذینفع شده داده میشوند چون پولها از ایشان بوده اند ذینفع ثالث هم شده هست،ایشان اول زندانی را ازاد کردند که باعث خیر شده باشند، بعد الان میشود برای اموالها اقدام کرد چون به دیگران داده فقط میخواستم ببینم الام اقدام کنند داده میشوند چون قاضی پرونده گفته تکلیف اموال را با فرستادن وکیل دریک جلسه مشخص کنید تشکروارادتمندشماهستم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اعتراض ثالث مطرح نمایید

باسلام و درود بله امکان پذیر می باشد.

سلام و عرض ادب بله میشود نسبت به اموال به عنوان شخص ثالث وارد پرونده شوید