حق اجرا جهت اجراییه مهریه و اعسار باید پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۲۳۳ #82385

سلام
من محکوم به پرداخت مهریه شده ام ، لطفا در خصوص حق اجرا برای اجرای احکام به شرح ذیل راهنماییم کنید :
23 آبان 95 حکم مهریه صادر شد و دادخواست تجدید نظرخواهی زدم و 15 فروردین 96 رأی قطعی صادر شد.
زوجه 12 اردیبهشت 96 اجراییه مهریه گرفت و 14 اردیبهشت اجراییه به من ابلاغ شد و من 16 اردیبهشت دادخواست اعسار مهریه زدم.
27 تیر 96 رأی اعسار بر 3 سکه پیش و 3 ماه یک سکه صادر شد ، تجدیدنظر زدم و 28 مهر 96 رأی قطعی مبنی بر رد تجدیدنظر ابلاغ شد و حکم بدوی قبول شد.
هیچ مالی اعم از وجوه نقد ، خودرو و منزلی برای توقیف یا مصادره ندارم .

امروز پس از مراجعه به شعبه در خصوص پیگیری پرداخت پیش قسط مهریه ،، منشی شعبه گفت باید حق اجرا در حق دولت هم پرداخت بشه ولی هیچ مبلغی بابت حق اجرا بهم اعلام نکرد و فقط گفت سه عدد سکه بخر بیار تحویل بده.

این حق اجرا که همون نیم عشر می باشد در صورتی زوج باید پرداخت کند که مالی از من توقیف شود ،،، چرا شعبه به من گفته باید حق اجرا در حق دولت باید پرداخت کنم ؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیم عشر دولتی باید در صورتی پرداخت شود که اموال شما از طریق اداره ثبت توقیف شده باشد. لذا نباید وجهی پرداخت کنید و فقط هزینه دادرسی را باید پرداخت کنید و اصلا اگر هم مبلغی باید پرداخت شود باید به صندوق دادگستری پرداخت شود نه اینکه سکه بخرید و به ایشان بدهید.