من شاکی بودم و کلی مدارک به دادگاه دادم اما خوانده اصلا توی دادگاه نیومده آیا قاضی میتونه رای صادر کنه ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #82383729

سلام
بنده به درخواست مسئولین یک اداره در اونجا بصورت پاره وقت و بدون هیچگونه قراداد کتبی مشغول کار شدم ، مقرر شد هر خدماتی که میدوم بابت اون فاکتور صادر کنم تا اونها پرداخت کنن . کار من پشتیبانی سیستم ها و شبکه بود . در طول ۱۳ ماه تنها ۲ میلیون تومن از فاکتورهای من پرداخت شد و بقیه رو برگشت زدن .
من قرارداد ندارم اما هر کاری که انجام میدادم از ۳ تا مسئول رده بالای اون اداره امضا می گرفتم .
بعد از پیگیری های فراوان و نشنیدن جواب الان شکایت کردم.
مشکل من با دادگاهه
در جلسه اول رسیدگی خوانده حضور پیدا نکرد و من ۱۰ تا سند که نشون میداد من اونجا کار کردم از جمله برگه های امضا شده توسط مسئولین اون اداره رو به دادگاه ارائه کردم اما قاضی میگه فقط باید قرارداد داشته باشی تا رسیدگی بشه.....
بعد جلسه اول برام اخطار اومده که مدارک دال بر کارکرد رو بیار ( از جمله قراداد) ، منم چون قرارداد نداشتم مدارک قبلیم رو دوباره الحاقیه زدم ، قاضی گفت اینا که قراداد نیست و شکایتت به جایی نمیرسه و گفت تا چند روز آینده رای میدم ...!!!
من موندم و ۱۳ ماه کارکرد و پول نگرفته و وقت و انرژی صرف شده و بدون بیمه و مزایا
الان مسئولین خود اون اداره قبول دارن که من اونجا کار کردم و پول نگرفتم فقط حرفشون اینه که حق من حدود ۱۰ میلیون میشه اما من قبل شکایت تامین دلیل دادم و کارشناس بر طبق برگه هایی که خود اونها امضا و تائید کردن ۶۰ میلیون برآورد کرده .
آیا این حرف قاضی درسته که بدون قرارداد شکایت من هیچ ارزشی نداره ؟
من شاکی بودم و کلی مدارک به دادگاه دادم اما خوانده اصلا توی دادگاه نیومده آیا قاضی میتونه رای صادر کنه ؟
اگه قاضی رای صادر کرد من چه جوری باید به رای اون شکایت کنم و آیا میشه قاضی رو عوض کرد ؟
مراحل دادگاه تجدید نظر چه جوریه و آیا حرف من به جایی میرسه ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تشخیص صحت و سقم ومیزان ارزش و اعتبار مدارک ارائه شده از جانب طرفین دعوی در صلاحدید قاضی میباشد و میتواند حتی بدون حضور طرفین (به شرط ابلاغ) رای صادر کند.