حکم تماس تلفنی و تلگرامی مرد و زن متاهل چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۱۵۸ #82370

اگر خانم و آقای متاهل با هم ارتباط تلگرامی و تماس تلفنی داشته باشند و صرفا چت و تماس باشد و همسر آقا از متن چتها اسکرین شات بگیرد و شکایت کند چه حکمی دارد؟ شما در پرسشهای قبلی جوابهای ضد و نقیض دادید که مثلا در بعضی جوابها گفتید امکان پرینت تلگرام برای قاضی با توجه به خارج کشور بودن سرور نیست و در بعضی گفتید در صورت رای قاضی امکانش هست همچنین در بعضی جوابها گفتید امکان پرینت بعد شش ماه امکانپذیر نیس و در بعضی گفتید با رای قاضی تا چند سال هم امکان پرینت تلگرام و پیامک امکانپذیر است لطفا راهنمایی کنید که کدامیک صحیح است

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به طور کلی این عمل مشمول روابط نامشروع مادون زنا است و می تواند تاصد ضربه شلاق داشته باشد

در صورتیکه پیامک ها حاوی صحبت های مستهجن و مبتذل نباشد که اصلا رابطه نامشروع نیست. اگر هم باشد پیامک صرفا اماره است و به علم قاضی کمک میکند و دلیل محسوب نخواهد شد. لذا معمولا قاضی دستور پرینت پیامک صادر نمیکند.