دلایل قابل قبول تصرف عدوانی حقوقی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۸۲ #82366

با سلام خسته نباشید
اینجانب دادخواست رفع تصرف عدوانی نمودم.قاضی پرونده استعلام
ثبتی کرد به نفع اینجانب بود .تحقیق محلی هم سبق تصرف اینجانب را اثبات کرد.شهود اینجانب را احضار نکرد.شهود خوانده را احضار کرد که با یکی دعوی کیفری دارم و محکوم به زندان هست و دیگری سبق تصرف اینجانب را تایید کرد ولی گفت ملک مال اینجانب نیست.
دلایل اینجانب شهود .استعلام ثبتی. صورتجلسه احراز تصرف و رای هیات مستقر در ثبت147.
نتیجه اعتراض اینجانب به رای بدوی ممکنه تغییر کند

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اصل رای و لایحه شما بررسی شود و احتمال وجود دارد

بله امکان تغییر رای وجود دارد ولی به طور قطع نمیتوان نتیجه آنرا بیان کرد.