مجازات حمل ۱۵ لیتر مشروب دستساز قابل تعلیق است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۱۰ #82364

با توجه به تبصره ۳ ماده ۷۰۲ ایا برای حمل ۱۵ لیتر مشروب دست ساز حکم تعلیق حبس صادر میشه؟ (بدون سابقه کیفری)

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تبصره ۳ ماده ۷۰۳ به مواد ۷۰۲ ‌و ۷۰۳ اشاره کرده‌است یعنی جرایم مربوط ‌به مشروبات الکلی غیرقابل تعلیق هستند و چه مشروبات الکلی در ماده ۴۷ را مطلق بدانیم چه منصرف به قاچاق، تمام جرایم مربوط به مشروبات الکی غیرقابل تعلیق می‌شوند.

پس فرقی بین قاچاق مشروبات با سایر جرایم وجود ندارد و کلیه جرایم مربوط به مشروبات الکلی غیرقابل تعلیق هستند.

خیر به هیچ عنوان مجازات حمل مشروبات الکلی تعلیق نخواهد شد.