کارشناس اعلام کرده شماره موتور دستکوب می باشد و تعویض پلاک انجام نمی شودفروشنده همکاری نمی کند چه طور باید اقدام قضائی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰,۳۰۳ #82359155

با سلام بنده چند روز قبل اتومبیل از شهرستان گنبد خریداری کردم وپس از حمل به تهران و پس از هزینه های فراوان اعم از تعویض گیربکس. دیفرانسیل. تودوزی. و.....حدود 6 میلیون خرج کرد به تعویض پلاک مراجعه کردم که کارشناس تشخیص داد شماره موتور دستکوب میباشد و تعویض پلاک نمیشود بنده با فروشنده تماس گرفتم و نامبرده امروز فردا میکند آیا میتوانم از نامبرده شکایت کنم و آیا میشود هزینه های جاری را دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در وضعیت وسیله نقلیه، تغییراتی ایجاد شده و خریدار بی‌اطلاع بوده مواجه باشیم، فرد مدنظر بایستی ابتدا به واحد شماره‌گذاری مراجعه و تغییر صورت گرفته را منعکس نماید. کارشناسان مربوطه پس از بررسی، مراتب را به اداره آگاهی اعلام می کنند تا پیگیری وتعیین تکلیف گرددبه هر حال در اینصورت میتوان به استناد به خیار عیب قرارداد را فسخ نمود