میتوان ادعا تاخیر تادیه آن را داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #82339968

سلام
چکی که برگشت خورده است و در تاریخی دیگر وجه آن تامین شده و از طریق بانک وصول شده

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چون برای خسارات تاخیر تادیه دین رویه‌های متفاوتی در مراجع قضایی اعمال می‌شود بعضی‌ها تاریخ سررسید بعضی‌ها تاریخ برگشت و بعضیا تاریخ ارائه دادخواست را برای تعیین خسارت تاخیر تادیه دین در نظر می‌گیرند بنابراین جهت مشخص شدن حتما باید درخواست ارائه نمایید تا در صورت قبولی موارد بررسی و جریمه تعیین گردد اما به طور مثال ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی تاریخ سررسید را ملاک تعیین خسارت تاخیر تادیه دین پس از مطالبه طلبکار تصریح کرده است.

سلام چنانچه وجه چک را پس از اخذ گواهی عدم پرداخت دریافت نموده اید می توانید خسارت تاخیر را از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت الی روز دریافت وجه، مطالبه کنید

با سلام
سوال مبهم میباشد لطفا شفاف سازی بفرمایید
تاخیر تادیه چک ، زمانی شامل میشود که چک در سررسید پاس نشود و بعد از گذشت مدت زمانی از تاریخ سررسید دارنده چک که اقدام قانونی نموده است تقاضای اصل وجه با تاخیر تادیه آن را خواستار باشد
بعد از وصول چک از بانک ، امکان پیگیری برای تاخیر تادیه مقدور نمیباشد

بله ...با وجود مدارک واسناد میتوان خسارت گرفت