چه زمانی باید برای جلوگیری از جلب کسی که بیماری سرطان بدخیم مغز دارد اقدام نماییم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۳ #82336727

با سلام
زوج ۲سال پیش تومور مخچه جراحی نموده و پس از شیمی درمانی و پرتو درمانی سنگین دوچار عدم تعادل در راه رفتن شده و قسمتی از جمجه او نیز توسط جراح براشته شده. حال زوجه به دلیل عدم پرداخت اقساط مهریه به دنبال جلب زوج است. ایا زوج قبل از صدور حکم جلب باید با نامه پزشک قانونی و مدارک مبنی بر بیماری جهت جلوگیری از حکم جلب اقدام نماید؟ یا پس از صدور حکم جلب باید مدارک خود را جهت عدم جلب به دادگاه ارائه نماید؟
زوج به دلیل بیماری فاقد شغل و درامد می باشد و از عهده پرداخت اقساط بر نمی اید آیا امکان زندانی کردن چنین بیماری وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر مدارک و مستندات پزشکی را به اجرای احکام ارائه دهید

با سلام
مدارک و مستندات پزشکی را به اجرای احکام ارائه دهید

مدارک و مستندات پزشکی خود در این خصوص را به اجرای احکام ارائه دهید

کلیه مدارک پزشکی دال بر بیماری شما را اثبات می کند را طی یک لایحه دفاعی به شعبه اجرای احکام مرجع محترم قضایی منعکس و بصورت حضوری پیگیری نماید همچنین با توجه به نداشتن بضاعت مالی ،در پرداخت اقساط مهریه می توانید دادخواست اعسار مطرح نماید

باسلام و درود قبل از صدور حکم جلب مدارک و مستندات پزشکی خود را به شعبه اجرای احکام تقدیم نمایید.

با سلام
شخص بیمار میتواند مستندات پزشکی خود را ارایه نماید و در صورت موافقت برای عدم حبس ، دستور جلب و حبس کان لم یکن خواهد شد

با سلام و احترام ،موارد و مستندات خود را در ارتباط با مورد پزشکی به اجرای احکام ارائه بدهید