آیا اگر انعقاد قرارداد با حقوق پایه پس از رای هیئت حل اختلاف انجام گیرد اعتراض میتوان کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۴ #82309

مدت 4 سال در شرکتی مشغول به کار بودم که قراردادها به صورت پایه حقوق بود ولی حقوق واقعی من بیشتر از حقوق مندرج در قرارداد بود که از طریق واریز به حساب در دو بخش پرداخت میگردید ولی بعد از دو سال یک بخش آن به صورت نقدی و بدون دادن سند به اینجانب پرداخت میشد . کلیه همکارانم نیز به همین صورت حقوق خود را دریافت میکردند. تعدادی از سندهای دستی موجود میباشد که آخرین آن با امضاء مدیر مالی شرکت تنظیم شده است . در نیمه فروردین سال 96 کارفرما با من قطع همکاری کرد که با مراجعه به اداره کار همسرم به نمایندگی از من در جلسات شرکت نمود که حقوق من را بر اساس لیست بیمه (که حقوق پایه میباشد) اعلام نمود و بر این اساس رای بازگشت به کار و دریافت حقوق دوره تعلیق طبق حقوق پایه محاسبه و حکم توسط اجرای احکام اجرایی گردید. بعد از بازگشت به کار، کارفرما قرارداد جدیدی با حقوق پایه مانند سالهای گذشته با من امضاء نمود . اما بعداً از پرداخت مابه التفاوت حقوق که در سال گذشته به صورت ماهانه و ثابت پرداخت میشد خودداری نمود یعنی در حال حاضر با عدم پرداخت مابه التفاوت حقوق پایه و حقوق اصلی خودم، مبلغ دریافتی ام از سال گذشته کمتر میباشد. با مراجعه مجدد به اداره کار و طرح دادخواست جدید و ارائه مدارک و پرینتهای بانکی و قبوض پرداختی دستی، هیئت تشخیص و حل اختلاف رای به رسمی بودن مبلغ حقوق پایه مندرج در قرارداد و بدون مابه التفاوت پرداخت دستی ثابت را صادر نمودند. و مدارک ارائه شده (شامل کپی رسیدهای دستی و پرینتهای بانکی) و درخواست بازرس که در صورت جلسه هیئت حل اختلاف برای اثبات حقوق مندرج گردیده بود، نادیده گرفته شد و تا زمان ابلاغ رای هیچ بازرسی به محل کار من مراجعه ننموده است. جلسه هیئت حل اختلاف با شش نفر تشکیل گردید. در حال حاضر چگونه و با اتکاء به کدام مواد قانونی میتوانم مابه التفاوت حقوقم را دریافت نمایم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای دریافت مابه التفاوت حقوق خود حتما پیشنهاد میشود که وکیل بگیرید به دلیل اینکه این موضوع تخصصی است و نیاز به مشاوره حضوری و یا تلفنی دارد لذا با دفتر تماس بگیرید.