ثبت واقعه ازدواج چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #82307148

با سلام بنده همسر دومم و ۲۳ سالمه و ازدواج اولمه و تا بحال ازدواج نکردم و همسرم ۶۰ سالشه به دلیل اینکه همسر اول ایشون از لحاظ عاطفی پاسخگو همسرش نبوده و ۵۸ سال سن دارد من با ایشان با حکم دادگاه قطعیت ازدواج دائمون و ثبت واقعه ازدواجمون اومد و بعد به محضر رفتیم برایه ثبت در شناسنامه همسرم، ایشون شناسنامش گم شده و حتی ما به دفاتر ازدواج رفتیم و سند و دفتر ازدواج حاج اقا را امضا کردیم اگه میشود بنده را راهنمایی کنید که زودتر از ۳۰ روز اسممون در شناسنامه هم ثبت بشه چون تا شناسنامه همسرم برسع ۱ ماه طول میکشه؟ چکار کنم از طریق ثبت احوال میتونم اقدام کنم یا خیر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

با سلام این زمانی است که می‌بایست منتظر بمانید در نهایت شما مجوز ثبت واقعه ازدواج را گرفتید