با این ایراد ایا میتوان کاری کرد پرونده به دادگاه تجدیدنظر نرود و رای قطعی شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۶ #82290850

با سلام و احترام
در رای بدوی یک شرکت خصوصی محکوم شده است و درخواست تجدید نظر کرده است اما کسی که دادخواست تجدیدنظر داده دارای سمت نمی باشد.
ایا این ایراد را باید به دادگاه بدوی اعلام کنم تا دادخواست رد بشود یا پرونده باید برود تجدیدنظر و آنجا دادخواست رد بشود.
با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام طبق لایحه ایراد خودرا طرح نماید.

با درود و احترام
امکان طرح ایراد از جانب شما متصور است. می‌توانید در زمان تبادل لوایح طرح ایراد کنید.
موفق باشید

سلام
در لایحه پاسخ به تجدیدنظر نسبت به سمت ایشان اعتراض و درخواست رد تجدید نظر کنید .

با سلام و درود . اگر سمت نداشته باشد اعتراض رد خواهد شد .

سلام دوست عزیز، اگر پرونده حقوقی باشد جهت تبادل لوایح ، دادخواست تجدیدنظرشان به شما نیز ابلاغ می گرددو آنگه می توانید ایرادات را تحت عنوان لایحه تقدیم کنید

با احترام به موجب لایحه ای ایراد خود را مطرح نماید

بنام خدا،میتوانید در دادگاه تجدیدنظر ایراد را مطرح کنید.