چگونه باید قاضی صادر کننده حکم رو از کل ماجرا باخبر کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۸ #82289912

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بنیاد وکلا
بنده حدود ۱۳ ماهی هست که خانمم فوت شده ( مریض سرطانی بوده ) و بنده دو فرزند مشترک به ترتیب ۲ و ۱۱ ساله از مرحومه دارم. تو این مدت ۱۳ ماه مکررا پدرخانم سابقم به بنده توهین فحاشی و تهدید به مرگ کرده که اخیرا از ایشان شکایت کردم. توهم زده همش میگه تو قاتل دخترم هستی من تو را خواهم کشت، از دست ایشان امنیت جانی ندارم. چند ماه قبل مادر خانمم سابقم دادخواستی داد برای ملاقات فرزندانم که قاضی من را خواست و من با دلیل مدرک ثابت کردم که اینها من و فرزندانم را اذیت میکنند ولی در نهایت قاضی گفت اگر جوانب را رعایت کنند مشکلی نداری که فرزندانت را دو هفته یکبار ملاقات کنم که من هم قبول کردم و الان حکم ملاقات فرزند دارند به میزان دو هفته یک بار ۲۴ ساعت. اخیرا چند مرحله اومدند در خونه من مجددا فحاشی کردند و توهین و آبروریزی و سری آخر هم که ما رفتیم بچه ها رو بردیم پاسگاه محل ساعت ۵ بیان و تحویل بگیرن ولی خودشون نیومدند تا ساعت ۵ و نیم هم رئیس پاسگاه گفت صبر کنید و بعدش صورتجلسه کردند و ما آمدیم منزل که چندین نفر از آنها جلوی درب منزل با من درگیر شدند و کتک کاری و چاقو کشی کردند که از همشون شکایت کردم.
حالا میخواستم راهنمایی کنید که با توجه به همه اینها چجوری باید قاضی صادر کننده حکم رو از کل ماجرا باخبر کنم؟
و آیا با این تفاسیر ممکن هست حکم ملاقات فرزند رو لغو کنن یا حداقل کاهش بدهند؟
ببخشید وقتتونو گرفتم.
موفق و موید باشید.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک خود را به قاضی ارایه دهید درخواست کنید که به این دلایل ملاقات لغو شود

با سلام
دو راه پیش رو دارید
۱-میتوانید طی دادخواستی مجزا سلب حق ملاقات طفل را از دادگاه با تشریح وضعیت بطور مدلل بخواهید
۲-با طرح شکایت کیفری در خصوص توهین و ... اقدام کنید و پس از اخذ حکم قطعی دادخواست فوق را مطرح کنید

بهتر است تمامی مدارک را به قاضی ارائه نمایید و طی لایحه درخواست لغو ملاقات را نمایید

وقتی حق باشما باش ، قاضی مجاب خواهد شد

همراه داشتن شخصی در کنار خود به عنوان شاهد به شما کمک می کند اگر با مواردی این چنین مواجه شدید بتوانید راحت تر آن را اثبات کنید ضمن اینکه می توانید با استناد به مزاحمت و تهدید های مکرر چه از طریق شاهد ( حتی استشهادیه همسایه ها) و یا پرینت پیامک ها و... درخواست لغو ملاقات با فرزند را بدهید

باید شکوائیه ای بنویسید و اگر شهودی از ماجرا خبر دارند را هم به دادگاه معرفی کنید تا بتوانید قاضی را مجاب کنید که رای صادر شده باعث ایجاد مشکل برای شما و فرزندانتان شده است