دریافت همزمان دو حقوق پدر و شوهر توسط زن مطلقه ،از دو صندوق جدا امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۳۱۳ #82284

سلام ،پدر من چند سالی هست ک فوت شدن و از تامین اجتماعی حق بیمه واریز میکردن،بعد فوت پدرم حقوق پدرم به مادرم رسیده و در حال حاضر داریم از تامین اجتماعی مستمری میگیرم،پدر بزرگم(پدر مادرم) هم بازنشسته ی نیروی انتظامی بودن ک فوت کردن ایا مادرم میتونه هم زمان هم حقوق پدرم رو از تامین اجتماعی و هم حقوق پدرش خودشون رو(پدر بزرگم) رو صندوق از بازنشستگی لشکری بگیره( با توجه به این ک این دو صندوق جدا هست)؟؟؟سوال دیگه ام اینه ک چون حقوق پدربزرگم بیشتره ،اگه نشه همزمان هر دو حقوق رو استفاده کرد ،میشه از مستمری پدرم انصراف بدیم و مستمری پدربزرگمو بگیریم؟و سوال سومم این ک مادرم میتونه از حقوق شوهرش ،انصراف بده و حقوق شوهرش فقط به فرزاندانش برسه و مادرم به صورت جداگانه و برای خودش حقوق پدرش (پدر بزرگم )رو بگیره؟؟لطفا همینجا و یا به ایمیلیم برام ارسال کنین جواب رو ممنون از شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه سازمان های پرداخت کننده حقوق متفاوت باشند امکان پذیر است.

در خصوص سوال دوم جواب بله است.

پاسخ سوال سوم بله