چگونه طلب سهم از شراکت خود را درخواست کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #82278227

با سلام.
من ابان ۹۷ با یک نفر سوپر مارکتی به طور شراکت زدم. و ۱۱ ماه ینی اخرای شهریور ۹۸ به علت ندادن سود بنده ( برداشت حق ماهانه / سود ) شکایت کردم. و حالا درخواست کارشناس دادم که حساب کتاب کنه. اما طرف دعوی بنده مدارک و پیرینت حساب و..... را نداده به کارشناس حالا کارشناس زده ۱۰۸۳۱۰۰۰ تومن که اصل پول هستش به علاوه نرخ سود بانک مرکزی در ۲ سال حساب بشه
حالا اعتراض زدم که چرا طبق تورم حسابش نکردن و این حق من ضایع شده
ظاهرا پرونده میره دست هیئت ۳ نفره
من و طرف دعوی شریک هستیم باید مدارک لازمو به کارشناس اراعه میداده اما این کارو کرده که من به حقم نرسم
حالا اگه میشه بگین در ادامه این پرونده چیکار کنم و تهش چی میشه؟
ممنونم باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
چون مدارکی ارایه نداه اید دادگاه حسب نظر کارشناس رای خواهد داد.

سلام . شریک تون بایستی مدارک ارائه بده در صورت عدم ارائه مدارک که به نوعی به ضرر خودشان است با کارشناسان درخصوص موضوع شراکت توضیح دهید و حساب این ۱۱ ماه که چطور برای شراکت هزینه کرده اید با کلیه مدارک را ارائه نمایید قطعا در هیات سه نفره نتیجه مفیدتری خواهید گرفت