فسخ قولنامه به علت خیارعیب و پنهان کاری ایرادات خودرو چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۶ #82272

باسلام
بنده یکسال پیش اقدام به خرید یکدستگاه تویوتا کمری نمودم که به گفته فروشنده گلگیر سمت شاگرد و کاپوت جلو تعویض و رنگ شده حال با گذشت یکسال معلوم گردیده خودروی ذکر شده تصادفی میباشد و شاسی ضربه شدیدی خورده و بیشتر قطعات داخل موتور غیر اصلی و چینی میباشند ایربکها بازشده و شارژ نشده اند ، کیلومتر دستکاری شده و ایرادهای اساسی دیگر و خودرو برای فروش فقط سرهم بندی شده ..... درصورتی که فروشنده گفته گلگیر و کاپوت . حال با توجه به این موارد میتوانم قرارداد را فسخ و پولم را از فروشنده پس بگیرم ، در قولنامه نوشته خودرو به رویت خریدار رسیده است . باتشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه موارد فوق محرز شود شما میتوانید برای فسخ معامله اقدام کنید. لذا باید تامین دلیل گرفته شود.