نفقه دختر از پدر چگونه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #82253291

باسلام من دختری ۲۲ ساله هستم پدر و مادرم زمانی که من ۶ و سال داشتم به صورت توافقی جدا شدند و ان موقعه مادرم در طلاق نامه ذکر کرده که در اینده نسبت به نون نفقه من ادعایی ندارد.. و حال در سال ۹۴ من شکایت کرده و مقداری پول از سال ۸۴ تا ۹۴ را دریافت کردم و حال باز شکایت کردم اما قاضی میگوید تعلق نمیگیرد چون مادرم گفته ادعایی ندارد و هم اینکه پدرم کارگر فصلی است و توان نفقه را ندارد و من فقط میتوانم برای مطالبه اتیه از پدرم درخواست کنم .. خواستم بپرسم که چرا قبلا بهم تعلق گرفت و حال نه و هم اینکه این مطالبه اتیه به چه معناست ممنون که راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون مادرتان حق نفقه را ساقط کرده نسبت به گذشته به شما تعلق نمی گیرد اما منظور از آتیه نفقه آینده شما می باشد که طبق قانون به شما تعلق می گیره