آیا حضور فرزندان مقتول در مراسم تشیع و ختم می تواند جزو وظایف قیم نسبت به فرزندان باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #82237330

سلام خدا قوت
در جریان قتل عمد خواهرم توسط همسرش و ممانعت خانواده قاتل از حضور فرزندانش در مراسم تشیع و ختم
خواستم بپرسم آیا می شود از قیم بچه ها که پدر قاتل می باشد به خاطر ممانعت حضور فرزندان در مراسمات تشیع و تدفین و...خواهرم طرح شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین امری جرم محسوب نمیش ود و به نظر امکان طرح شکایت ندارید

سلام
باتوجه به اینکه اقدامات قیم باید در جهت مصالح مولی علیه باشد، لذا امکان اینکه به صلاحدید ایشان حضور فرزندان در مراسم به صلاح آنها نبوده و به همین جهت از حضور آنان خودداری نموده است، بنظر نمیرسد که کاری خلاف قانون واقع شده باشد.
مضافا که اقدام مزبور فاقد وصف کیفری میباشد.

سلام
موضوع جنبه حقوقی و کیفری ندارد قیم بر اساس تشخیص و صلاحدید خودش عمل کرده هر چند ممکن است این رفتار او غیر اخلاقی به نظر برسد اما بار حقوقی ندارد.

خیر چرا این وظایف قیم تعریف شده هست و مشمول این موضوع نیست