مبایعه‌نامه‌ی دفترخانه‌ای یا فقط دریافت کد رهگیری؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۸۵ #82229778

عرض سلام و ادب

قصد خرید یک واحد آپارتمان را (بیش از ۹۰ درصد عملیات ساخت انجام شده) از سازندگان دارم:
آیا نیاز هست که مبایعه‌نامه دفترخانه‌ای باشد؟ یا صرفا اخذ کد رهگیری توسط مشاور املاک، برای اطمینان از سلامت حقوقی مورد معامله و جلوگیری از کلاهبرداری احتمالی (فروش واحد به چند نفر) کافیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفترخانه اسنادرسمی تنظیم نمایید.

در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد.

با سلام، در دفتر خانه مبایعه نامه بنویسید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اعدتا در اگر در دتر خانه اسناد رسمی تنطیم گردد معتبر تر و مطمئن تر می باشد .

درود. چون ساختمان در حد ۱۰۰ % نیست لذا فاقد پایان کار و سند رسمی می باشد. لذا لاجرم در دفتر اسناد رسمی قابل تنظیم نیست. ضمن اینکه در دفاتر اسناد رسمی ثبت بیع صورت نمیگیرد. و طبق سفارش کارشناسان محترم قبلی ، می بایستی با تبعیت از قانئن پیش فروش ساختمان ، در دفتر اسناد رسمی مبادرت نمائید. این به نفع شما است.

درود
قانونا پیش فروش اگر به موجب سند رسمی نباشد برای فروشنده مجازات دارد.

با سلام ، اگر موضوع معامله پیش فروش و پیش خرید باشد، بر اساس عنوان مطروحه، به استناد قانون پیش فروش آپارتمان باید الزاما معامله در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم و ثبت شود و اگر چنانچه ماعمله عین موجود با قبول وضعیت موجود باشد، انجام معامله در بنگاه املاک بلااشکال است ولی دریافت کد رهگیری که اختیاری می باشد برای خریدار بهتر است که اخذ شود.