آیا من به عنوان ناظر درصدی تقصیر دارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۳۲ #82208258

با سلام
من مهندس ناظر پروژه ای هستم که مالک بدون اطلاع رسانی به من در روز جمعه عملیات تخریب رو به پیمانکار داده و به دلیل تخریب غیر اصولی متاسفانه کارگر پیمانکار فوت کرده
با توجه به اینکه هم در قرارداد بین ناظرین و مالک هم در پشت پروانه ساختمانی و هم در برگه تعهد نظارت مالک مکلف به اطلاع رسانی مکتوب به ناظر و سپس دریافت مجوز از ناظر برای شروع عملیات هست

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ولی در صورت عدم اطلاع و عدم دریافت مجوز از شما مسئولیتی متوجه شما نیست .

با سلام
اولا بایستی عرض شود که تعیین میزات تقصیر هر شخصی بر عهده کارشناس دادگستری خواهد بود
دوما به دلیل تعطیلی و عدم حضور شما و نیز تصمیم مالک و اجرا توسط پیمانکار و نیز به احتمال زیاد تقصیر خود کارگر نیز در این حادثه نقش داشته است همگی بررسی و نهایتا تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد

سلام درصورتی که به شما اطلاع نداده باشند برای ‌‌شمامشگلی پیش نمیاد. موفق باشید.

البته تعیین درصد مسئولیت بر عهده کارشناس است ولی در صورت عدم اطلاع و عدم دریافت مجوز از شما مسئولیتی متوجه شما نیست .

اگر اطلاع به شما طبق قرار داد از وظایف مالک بوده و این اقدام را بدون رعایت موازین قانونی و اطلاع رسانی به شما انجام داده است، تقصیر شما منتفی می باشد، مگر اینکه در شرح وظایف مهندس ناظر، فرض تقصیر برای شما منظور شده باشد که باید در دادگاه اثبات شود.