درخواست تمکین داده ام می توانم درب منزل را قفل کنم جهت نبردن وسایل منزل؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۱۴ #82191396

سلام و وقت بخیر . همسر اینجانب مهریه خود را به اجرا گذاشته .اموال و خودرو حسابهای،بانکی اینجانب رو مسدود و توقیف نموده و کسر حقوق هم داره . دادخواست تمکین دادم دوماه دیگه دادگاه هستش.حال ترسم از،این هستش که در نبود من وسایل خانه رو خالی کند و بعد هم به خود من تهمت دزدی و یا فروش وسایل خانه بدهد. برای جلوگیری از این کار آیا تعویض قفل آپارتمان مشکلی برای من در دادخواست تمکین که داده ام بوجود خواهد آورد یا خیر ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به بهانه بردن وسایل توسط خانم نمی توانید قفل را عوض کنید

چنانچه قفل درب منزل را تعویض کرده و همسرتان متوجه این امر شود می تواند با اثبات این امر در دادگاه اعلام نماید که ایشان قصد تمکین داشته ولیکن شما با تعویض قفل درب مانع ورود ایشان به منزل شده اید در اینصورت دعوای تمکین شما رد می شود

سلام بهتر با حضور ایشان ان بخش از وسایل به خودش تعلق دارد را به او بدهید و درب را قفل نکنید .

میتوانید قفل را تعویض نمایید و ایشان نمیتواند اثبات نماید که قفل تعویض شده است شما بگویید قفل را تعویض نکرده اید .

با سلام دوست عزیز عوض کرد قفل در موجب میشود که تمکین شما در شود چون اگر همسرتان متوجه شود با مامور به درب منرل آمده و ادعا خواهد کرد که میخواستم تمکین کنم و به خانه برگردم، لذا اگر منزلتان سرایدار یا نگهبان دارد و یا در غیر این صورت بها همسایه ها در میان بگذارید تا در صورت مشاهده به شما اطلاع دهند.

چنانچه قفل درب منزل را تعویض کرده و همسرتان متوجه این امر شود می تواند با اثبات این امر در دادگاه اعلام نماید که ایشان قصد تمکین داشته ولیکن شما با تعویض قفل درب مانع ورود ایشان به منزل شده اید در اینصورت دعوای تمکین شما رد می شود.

تعویض قفل آپارتمان‌، تمکین‌شما را ردخواهد کرد