ایا عنن و سرد مزاجی در یک پرونده داد خواست طلاق از طرف زوجه با هم سنخیت دارند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۴ #82189185

زوجه با داد خواست ناتوانی جنسی وهمزمان سرد مزاجی تقاضای طلاق داده است.ودر اظهاراتش در دادگاه گفته همسرم در منزل پیش من نیست ودلیل بر سرد مزاجی است.که رابطه زنا شویی ما بصورت روزانه یا یک روز در میان برقرار است.که قاضی بدون اینکه در این مورد توضیحاتی بخواهد قرار معرفی به پزشک قانونی راصادر کرده است که اینجانب با توجه به اطمینان از سلامت جنسی خود طی لایحه ای از قاضی خواستم قبل از اینکه بخواهد بر اساس اظهارات کذب زوجه با شخصیت اینجانب بازی شود واین ابهام را در پرونده رفع کند که برخلاف گفته های زوجه که سلامتی بر قرار است یک فردی که عنن دارد با سرد مزاجی سنخیتی ندارد و تقاضا کردم جهت رفع اتهام عنن زوجه را ابتدا به پزشک قانونی معرفی کند ودر مورد بکارت وی نظر بدهد واگر بکارت وی سالم بود اینجانب جهت ازمایش عنن اقدام کنم.ودر صورتیکه زوجه در دادگاه مهریه به رابطه زوجیت اقرار کرده وبه کل مهریه محکوم شدم.وحکم الزام به تمکین وتمکین نکرده ومتقابلا حکم ازدواج مجدد صادر شده است و در لایحه گفته شده از قاضی خواستم که دستور مواجهه حضوری دهد که اینجانب از زوجه چند سوال داشته باشم که اقرار سریع وی نشان از رابطه جنسی وگرم مزاجی بنده باشد و زوجه در مدت ۶ سال زندگی مشترک مشکل نازایی داشته که زیر نظر سه پزشک متخصص بوده که هر سه پزشک با ازمایش از اینجانب و زوجه سلامت اینجانب را تایید کردن و تنبلی تخمدان زوجه را دلیل بر ناباربری وی دانستند.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع عنن و سرد مزاجی امری پزشکی ست و باید خود را به پزشکی قانونی معرفی کنید.

زوجه باید ادعای خود را اثبات کند

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت نماید یا وکالت در طلاق داشته باشند

باسلام
عنئن شما ربطی به مهریه ندارد شما کل مهریه را باید پرداخت نمایید نصف مهریه زمانی است که تقاضای طلاق شده باشد وزوجه باکره باشد .در ضمن شما بهتراست به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

زوجه در طرح هر دو عنوان ،مشکل حقوقی ایجاد نمی کند لیکن زوجه برای طلاق بایستی عسر و حرج مرد را ثابت کند از طرفی برای اشرافیت حقوقی در این رابطه می توانید از طریق مشاوره تلفنی اطلاعات حقوقی لازم را کسب کنید

زوجه میتواند هر دو عنوان را ذکر کند اما منوط به اثبات است

با احترام زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت نماید