آیا من میتوانم از خریدار به جهت اینکه برای سند زدن حاضر نمی شود شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #82168917

با سلام
اینجانب حدود ۶ ماه پیش خودرو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۸۲ خود را به قیمت ۲۲ میلیون فروختم و این خودرو سیلندر پایینی موتور قطعه گذاری شده بود، که هنگام فروش به خریدار این موضوع گفته شد و به همین دلیل خودرو را زیر قیمت بازار فروختم، در این مدت هر چه به خریدار میگفتم پلاک خودرو را به نام خود کند گفتند قصد فروش دارند و برای فک پلاک نیامدند پس از مدتی خودرو را فروختند بدون اینکه عیب خودرو را به خریدار عنوان کنند و ایشان نیز بعد از اطلاع از عیب خودرو آن را فروختند و اکنون خودرو مشکل پیدا کرده است و مالک حاضر نمیشود خودرو را به نام او کنم و قصد شکایت دارد در حالی که من به خریدار اولیه عیب را گفته بودم.
آیا اکنون من میتوانم از خریدار به جهت اینکه برای سند زدن حاضر نمی شود شکایت کنم؟
و آیا اگر خریدار کنونی شکایت کند معامله قابل فسخ است و من مجبور به بازپس گرفتن خودرو هستم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظربه اینکه خریدار برای سندزدن حاضرنمیشود
دادخواست : فک پلاک + توقیف خودرو رامطرح کنید

با سلام
شما می توانید برای فک پلاک برای خریدار اظهارنامه بفرستید و اگر اقدامی نکرد دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید
و خریدار دوم از فروشنده مستقیم خود می تواند مطالبه فسخ یا ارش کند.

آیا اکنون من میتوانم از خریدار به جهت اینکه برای سند زدن حاضر نمی شود شکایت کنم؟

. شکایت که اقدامی کیفری است خیر تنها می توانیداقدام حقوقی مطرح کنید و نسبت به فک پلاک، برای شخصی که به او فروخته اید اظهارنامه بفرستید و اگر اقدامی نکرد علیه وی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید .
و آیا اگر خریدار کنونی شکایت کند معامله قابل فسخ است و من مجبور به بازپس گرفتن خودرو هستم؟

تنها آخرین خریدار از فروشنده مستقیم خود می تواند مطالبهفسخ یا ارش کند و به شما ارتباطی ندارد

سلام در خصوص خیار عیب خریدار آخر از فروشنده خود می تواند مطالبه ارش کند یا درخواست فسخ نماید . نسبت به فک پلاک نیز باید برای شخصی که به او فروخته اید اظهارنامه بفرستید . اگر اقدامی نکرد علیه وی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید .

با سلام
چون اتومبیل دست به دست چرخیده است
خیار فسخ ساقط شده است و تنها می توانند ارش بگیرند
آن هم نه از شما
از ان فردی که خریداری کرده از شما
چون ایشان عیوب اتومبیل را به فرد بعدی اطلاع نداده است،برای سند زدن هم اظهارنامه بفرستید و امادگی خود را اعلام کنید