آیا کارفرما میتواند حقوق پرداختی را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۸ #82166

با سلام

من در یک شرکت مشغول به کار شدم که به گفته خودشون 2 ماه اول رو در شرکت باشم تا ببینیم ایا دو طرف میتونیم با هم سازش داشته باشیم یا خیر؟ و سپس اقدام به بستن قرارداد و ضمانت مالی نیز انجام شود

در این مدت که در شرکت مشغول به کار بودم پروژه ای به بنده محول شد که آن را انجام میدادم... بعد از سپری شدن حدود این مدت از من خواسته شد تا سفته ای به مبلغ 5 میلیون را بعنوان ضمانت امضا کنم که من به خاطر اینکه پشت سفته قید نشده به چه منظور هست از امضای سفته خودداری کردم.

لازم به ذکر است که من یک ماه و 10 روز حقوق از شرکت دریافت کردم

بعد از مدتی از من خواسته شد تا سفته را امضا کنم. من موضوع را به روز بعد موکول کردم که مدیر اون شرکت از من خواست که به جای 5 میلیون، باید 20 میلیون سفته را امضا کنم! در غیر این صورت ادامه همکاری با هم میسر نیست. که من این مبلغ رو هم رد کردم.

سپس شرکت از من خواست که دیگه نرم و بعد از چند روز 2 انتخاب به من دادن: یا 20تومن سفته رو امضا کن یا برای هر پروژه یه قرارداد بسته میشه و ضمانت های مالی خودش رو داره... که باز هم رد کردم

بعد از رد این دو مورد شرکت به من گفت برای اتمام پروژه تماس میگیریم تا کار رو تموم کنی و تسویه حساب کنی. بعد از گذشت 25 روز به من زنگ زدن برای تکمیل پروژه و چون به مدت 25 روز من رو از کار کنار گذاشته بودن و بهشون بی اعتماد هستم، برای ادامه کار و تسویه حساب علاقه ای نشان ندادم.

حالا شرکت تهدید کرده که حقوق هایی که پرداخت کرده رو پس میگیره و خسارت بابت تاخیر در پروژه میگیره... با اینکه تاخیر از سمت خودشون بوده و من رو از کار گذاشتن کنار

من هیچ ضمانت مالی نداده بودم و فقط یک برگه امضا کردم مبنی بر اینکه هر وقت خواستم از شرکت برم ، 3 ماه قبلش اعلام کنم.

ایا از لحاظ قانونی میتونن کاری کنن؟

ممنونم از شما و عذر خواهی بابت طولانی بودن مطلب

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بتوانند تقصیر شما را در کار اثبات کنند میتوانند خسارت بگیرند حتی اگر سفته نگرفته باشند.