چند روزی مهلت دادم تا گوشی رو پس بیاره ولی زیر بار نمیره و میگه دست من نیست؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۶ #82165869

باسلام
گوشی من طی یک دعوای خانوادگی از طرف عمه بنده به سرقت رفت و پس از چند روز اقدام به ارسال عکسها و پیامهای شخصی من کرد و برای عمه دیگر و پدرم فرستاد. چند روزی مهلت دادم تا گوشی رو پس بیاره ولی زیر بار نمیره و میگه دست من نیست.میشه راهنماییم کنین که چه باید بکنم؟؟ممنونتون میشم

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان سرقت می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

بادرودوسلام چنان چه مدارک و مستندات دارید باعنوان سرقت تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

درود بر شما، چنانچه بتوانید وجود گوشی نزد عمه، نیز سرقت آنرا به ایشان به نحوی از انحاء ثابت نمایید، این مساله به عنوان سرقت قابل شکایت خواهد بود و می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت کنید.

اگر دلیل و‌مدرک دارید تحت عنوان سرقت شکابت کنید

با سلام
اگر شهاد و ادله کافی برای اثبات ادعای خویش دارید از طریق مراجع قضایی اقامه دعوی نمایید

ازطریق دفاتر پیش خوان سریال گوشی را غیرفعال نمایید

باید شکایت کنند منتهی باید بتونند ادعای خودشون رو ثابت کنند حتی با دوتا شاهد که از موضوع اطلاع کافی داشته باشند
منظورم از حتی یعنی اگر دلایلی ندارند فقط با شاهد هم می تونند ادعای خودشون رو ثابت کنند