آیا در صورت درخواست ازدواج بدون اذن، پدر بنده باید در دادگاه برای دادن توضیحات حضور یابند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵۷ #82150803

باسلام
دختری ۲۸ ساله دانشجوی دکتری هستم. مدت دو سال است یک خواستگار ۳۳ ساله دارم که هم شاغل هستند و هم خانه و ماشین و به نظر بنده از لحاظ خانوادگی و اعتقادی هم کف و همدیگر هستیم. اما پدر بنده با دلایلی مانند بچه بود فرد و نداشتن اصالت خانوادگی بالا ایشان را رد میکنند. البته در ابتدا می گفتند چون راه دور است و هم استانی نیستیم مخالف هستم. می خواستم بدانم با وجود اینکه پدر من از لحاظ عقلی سالم هستند و تحصیل کرده و معتمد و محل دادن مشاوره به آشنایان هستند و حتی تا حدودی به قوانین دادگستری آگاهی دارند، امکان دارد دادگاه رای به نفع بنده دهد؟ چون شنیدم در صورت معتاد بودن یا ناقص العقل بودن و ... پدر دادگاه رای به ازدواج بدون اذن می دهد که نمیدانم چقدر درست است. و سوالی بعدی بنده این است که آیا در صورت درخواست ازدواج بدون اذن، پدر بنده باید در دادگاه برای دادن توضیحات حضور یابند؟ اگر درخواست ازدواج بدون اذن را در دادگاه استان دیگری دهم (چون در استان دیگری دانشجو هستم و درخواست را در آن استان که محل سکونت خانواده ام نیست، میخواهم بدهم) پدرم باید در آن استان برای توضیحات حضور پیدا کنند؟
با تشکر فراوان از اینکه وقتتان را در اختیار بنده قرار می دهید

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل اقامت پدرتان است.
پدرتان به دادگاه دعوت می شوند و در صورتی که دلایل ایشان محکمه پسند نباشد اجازه ازدواج بدون اذن پدر صادر می شود.

سلام
از آنجا که پدر را به عنوان خوانده دعوی معرفی می نمایید لذا دعوی می بایست در محل اقامت ایشان باشد و زمان دادگاه هم به وی ابلاغ خواهد شد . در صورتی که دادگاه ایرادات پدر را موجه نداند رای به تجویز ازدواج صادر خواهد نمود .

بله به پدرتان ابلاغ میشود ومعمولا درخواست شماپذیرفته میشود امابهتراست رضایت بهترتان راهم کسب کنید

با سلام درخواست شما می بایست به طرفیت پدرتان مطرح گردد و پدر شما نیز می بایست در دادگاه دلایل و مستندات خویش را ارائه نمایند پس از آن دادگاه می تواند پرونده را تعهد از کارشناسان رسمی دادگستری در خصوص دعاوی خانوادگی ارجاع و چنانچه تشخیص بدهد که شما با یکدیگر قابلیت تشکیل زندگی مشترک پایدار را دارید حکم به اجازه ازدواج شما صادر می نماید

سلام.اگر دلایل پدر شما نامتعارف و غرض ورزی باشد دادگاه تجویز ازدواج و دستور ثبت آن را خواهد داد..

با سلام،چون پدرتان طرف دعوی قرار میگیرن دادگاه ابلاغیه وقت رسیدگی برای ایشان صادر کرده و ایشان باید در دادگاه حاضر شوند و البته در شهر محل سکونت.
به نظر بنده دختر پدری و عاطفی صحبت کنید بهتره و نتیجه میگیرین انشااله.

از آنجا که پدر شما به عنوان خوانده دعوی مورد نظر می باشد قطعا زمان دادگاه به وی ابلاغ خواهد شد . در صورتی که دادگاه ایرادات پدر را غیر موجه و غیر مدلل تشخیص دهد رای به تجویز ازدواج صادر خواهد نمود .